Kadın ve Moda

2019 Perde Modelleri

02.01.2019
2019 Perde Modelleri

2019 yılında ev dekorasyonunda nelerin ön plana çıktığını merak ediyor musunuz? O halde, bu yazıda yer alan ipuçlarını dikkate alabilirsiniz! 

Perde; mutfak, salon, yatak odası, oturma odası, bir evde aklınıza gelebilecek her odanın, vazgeçilmez detaylarından biridir. Bir camın olduğu bir mekanda, anında güzelleştirici bir etkiye sahip olan perdeler, 2019 yılında, modern versiyonları ile mağazalardaki yerini alıyor. Peki, sizin seçiminiz hangisi olacak? Stor perdeler mi? Yoksa Fransız tülleri mi? İtalyan, yumuşak perdeleri mi yoksa daha modern perdeler mi? Gördüğünüz gibi, 2019 perde trendleri arasında çok fazla seçenek var. Biz de bu yazımızda 2019 perde modellerini inceledik.

Geride bıraktığımız 2018 yılı, ketenin ev dekorasyonunda öne çıktığı bir yıl oldu ve aslına bakarsanız, keten modası hiç bir zaman geçmeyen bir kumaş. Mekanı aydınlatan ve kumaş çeşitliliğini zenginleştiren, doğal ışık ile aydınlık ortamlara mükemmel bir uyum sağlayan keten; şu sıralar tüm dünyada, perde tasarımlarında oldukça popüler.

Başlıklar

2019 Perde Trendleri

2109 perde modası

Her yıl, malzemelerin kullanımı ve üretimi ile ilgili kayda değer bir değişim gözlemliyoruz. 2019 yılı da, iç mekan dekorasyonunda değişimlerin yaşandığı bir yık olacak. Asimetrik ya da oval formlu perdeler, yeni sezonda karşımıza çıkacak modellerden yalnızca birkaçı.

Yeşilin farklı tonlar, geçtiğimiz yılın modası mat siyah perdelere hoş bir alternatif oluşturuyor ve yüksek parlaklıkları ile, pencerenin önünde harika görünüyor. Yeşil, perde gibi bir detay için çok fazla görünüyorsa ve yine de odanızda yeşili kullanmak istiyorsanız; etkileyici bir tekstil ürününde ya da halıda kullanmak için küçük ama etkileyici yolları da düşünebilirsiniz.

Bohem Tarzı Ön Planda

Bohem perde modelleri

2019 yılı, bohem tarzın ön planda olduğu bir yıl. Tasarım dünyasına etkisi ile son yıllarda öne çıkan bohem tarzı; zengin, etkileyici tasarımlara öncülük ediyor. 2019 iç mekan tasarım trendlerini vurgulayan listede bohem tarzı; halılardan perdelere kadar pek çok detayda karşımıza çıkıyor.

Bohem tarzda perdeleri; özellikle yatak odaları ve oturma odalarınızda tercih edebilirsiniz. 60’lı yıllarda popüler olan yumuşak mobilyalarınızın olduğu bir salonunuz varsa, bohem tarzda perdeleri salon camlarınızda da kullanabilirsiniz. Kırmızı kadife bir kanepeyi, yeşil bir perde ile tamamlamak, iyi bir seçim olabilir.

Perdelerde Desen Trendleri

2019 perde modası

Geometrik desenler, simetrik uyumları sayesinde, neredeyse modası hiç geçmiyor. Bu yıl, etnik esintili baskılar, yeniden ortaya çıkıyor. 2019 iç mekan tasarım trendlerine göz attığımızda, etnik desenlerin, odaya sıcaklık ve huzurlu bir atmosfer kazandırdığını da görebiliyoruz. Günümüz iç mekan tasarımları; biraz katı, sınırlandırıcı olabiliyor. Bu tarz desenler, perdelerde doğru renkler ile buluştuğunda, mekanın havasını anında değiştirebiliyor.

Perde Modasında İskandinav Etkisi

2019 perde modelleri

İskandinav etkisi trendi, iç mekanlarda büyük bir etki yaratan, sade bir görünüm sağlar ve zahmetsiz şıklık yaratmak için mükemmel bir seçimdir. Her zaman popüler olan İskandinav görünüme, modern bir hamle yapan yeni etkiler, bu sezonun yeni trendleri arasında yer almaktadır.

Hafif yumuşak aksesuarlar ve mobilyalar ile birlikte kullanabileceğiniz İskandinav tarzda perdeler; koyu renkleri ile, ahşap ve yumuşak dokulara zenginlik kazandırıyor. İskandinav etkisi yaratacağınız perdelerde 2019 yılında; lavanta, adaçayı, pembe ve beyaz renklerini tercih edebilirsiniz. Bu renk perdeler; özellikle deri ve ağartılmış ahşap mobilyalara çok yakışacaktır. Perde ve diğer aksesuarlarda, İskandinav etkisini yansıtmak isterseniz, yumuşak pastel renkleri de tercih edebilirsiniz.

Perde modelleri 2019

2019 perde modelleri ve yeni sezonda ön plana çıkan perde trendleri hakkında daha fazla fikir sahibi olmak, iç mekan dekorasyonunda perdenin yarattığı etkiyi görmek ve dekorasyon değişikliği düşüncelerinize ilham vermek için, aşağıda, galerimizde yer alan birbirinden güzel perde modellerine göz atabilirsiniz…

2019 perde modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar