Kadın ve Moda

Yeni Sezon Balık Etek Abiye Modelleri 2019

20.08.2019
Yeni Sezon Balık Etek Abiye Modelleri 2019

Abiye elbise modelleri arasında her yıl yerini alan modellerden birisi olan balık etek abiye modelleri 2019 modasına göz attık siz hanımlar için.

Düğün, nişan ve davetlerin kış aylarına göre artacağı aylara yaklaşıyoruz. Bu günlerde bayanlar şık olabilmek için abiye elbise modelleri arayışına çoktan girmiş görünüyor. 2019 balık etek abiye elbise modelleri bu arayış iyi bir seçenek olabilir.

Yılın moda renkleri parlament mavisi, fuşya, ördekbaşı yeşili gibi renklerin yanı sıra her zaman bayanların tercihlerinde ön sıraları alan kırmızı ve ışıltı seven bayanlar için dore ve lame yeni sezon balık etek abiye modelleri arasında yer alıyor. Sateninden payetlisine her türlü kumaşın kullanıldığı balık etek abiye elbise modellerinde son yılların gözdesi dantel oldukça şık ve zarif bir görüntü sağlıyor.

Yeni Sezon Balık Etek Abiye Modelleri 2019

Dekolte seven bayanlar için tasarımcılar 2019 balık etek abiye modellerinde özellikle sırt ve göğüs dekoltesine yer verilmiş. Tek omuzlu veya straplez balık etek abiye elbise modelleri ise öne çıkan modeller arasında diyebiliriz. Fakat balık etek abiye modellerini giymek ve taşımakta biraz cesaret ve özen ister. Çünkü balık etek abiye modelleri vücuda oturan bir kesimi olduğu için ne çok dar olacak hareketinizi dahi kısıtlayacak ne de bedeninizden büyük olup potluklarla göze çarpacak. Sizlere 2019 balık etek abiye modellerinden bazılarını bu yazımızda tanıtmaya çalıştık. İçlerinden birini beğenerek en güzel günlerinizde giymeniz dileğimizle.  

En Şık Balık Etek Abiyeler

Balık etek, gelinliklerden günlük kıyafetlere kadar bütün elbiselerde kullanılmaktadır. Abiyelerde daha çok pullu uzun elbise şeklinde olanlar daha çok tercih edilmektedir. Fakat bu elbiseyi giyebilmeniz için vücudunuza güvenmeniz gerekecek. Düzgün bir fiziğiniz ve uzun bacak boyunuz yoksa balık elbise giymeyi çok düşünmeyin. Aslında balık etekler kişinin boyunu olduğundan daha uzun gösterdiği için bazı kısa boylu bayanlar tarafından da tercih edildiği görülmektedir.

Daha uzun göstermesi yönüyle bakıldığında doğrudur. Fakat uzun boylu bayanlarda daha zarif durduğu ise kesin.  Balık elbise modelleri, üst kısmına göre çeşitlenmektedir. Üst kısmının kollu veya kolsuz olması, tek omuzlu veya düşük omuzlu olmasına göre çeşitlendirilmektedir.

Balık Etek Giyeceklerin Dikkatine

Yürümenin zor olduğu bir modeldir. Bundan dolayı gelinlik, söz ve nişanlık balık abiyeler alınırken yürüme provası yapılmalıdır. Genellikle tasarımcılar yürümeyi kolaylaştırmak için eteğin açılan kısmını hemen kalçanın altından başlatırlar. Balık elbiselerin kişinin üzerine oturma probleminin yaşanma ihtimali yüksek olduğundan hazır dikim olanlar prova yapmadan asla alınmamalıdır.

Vücudunun belli yerlerinde fazlalıkları olan bayanların balık etek elbise alırken vücudunu tam saran modellerden kaçınmasını öneririz. Saran modeller bütün vücut hatlarını ortaya çıkaracağından risklidir. Şık ve zarif olmak için balık elbise saç modelleri ayrıca önemlidir. Elbiseyi tamamlayan unsurlar arasında saçın yeri ayrıdır. Elbisenizle uyumlu bir saçla çok daha güzel görüneceksiniz. Ayrıca yürürken küçük adımlar atmayı sakın unutmayın.

İki Parça Abiye Modelleri

İki parça abiye modelleri son zamanlarda sıklıkla tercih edilen ve trend olan modeller arasındadır. Özellikle göbek kısmını açık bırakan daha dikkat çekici cesur bir kıyafet olarak adlandırılabilir. Genellikle de gençler tarafından sıklıkla tercih edilir. Üst kısmı boğazdan bağlamalı, askılı vb. model olarak tasarlanırken alt kısmı uzun ya da mini etek olarak tercih edilebilir. Bu modelde balık model oldukça fazla görülmektedir.

Dikkat Çekici İki Parça Abiye Modelleri

Özellikle de vücudunu tanıyan ve zayıf olan kadınların tercih ettiği görülmektedir. İki parça abiye modelleri nde mini modellerde sıklıkla tercih edilmektedir. Etek kısmı dar ya da kabarık bir şekilde tasarlanmaktadır. Üst kısım ise kollu yada kolsuz olarak sizi tamamlayacak bir model düşünebilirsiniz.

[haber id=”43699″]

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar