Kadın ve Moda

Uzun Elbise Modelleri 2017

15.09.2016
Uzun Elbise Modelleri 2017

Uzun elbise modelleri 2017 sezonu karşımıza hangi stillerde çıkacak diye merak ediyorsanız, yazımızın tam da size göre olduğunu düşünüyoruz.

Uzun elbise modelleri 2017 yılı için ne durumda olacak diye düşündük ve yeni stilleri sizlere sunmaya karar verdik. Bunun için seçilen oldukça özel ve yeni elbise, aşağıdaki galerimizde sergilenmektedir. Bu modeller arasında abiye, günlük, yazlık, kışlık, askılı gibi stiller yer almaktadır. 2017 uzun elbise modelleri için seçilen modellere baktığımızda her ne kadar hepsi çok güzel görünse de bazılarının daha şık durduğunu düşünüyoruz. Bu sebepten, bir seçim yapacağız ve en iyi olduğunu düşündüğümüz bir kaç elbiseyi sizlerle paylaşacağız. Sizlerin fikirleri ile bakalım örtüşen modelleri seçebilecek miyiz.

Bir ve iki numarada sergilenen iki elbiseyi de çok beğendiğimizi söyleyebiliriz. Bu iki elbise de diğer elbiselerden daha şık duruyor, diye düşünüyoruz. Aynı zamanda on yedi numaradaki şık model de bizim en fazla beğenimizi kazanan örneklerden oldu. Gerçekten bu üç elbise kendilerini göstermeyi başarıyor. Bunlar bizlerin seçtiği ve çok beğendiği 2017 yılı uzun elbise modelleri oldu. Sizler de buna benzer şekilde bir seçim yaparak, en fazla beğendiğinizi modelleri bizlerle paylaşabilirsiniz. Bunu, hem konu altlarında hem de resim altlarında yer almakta olan yorum alanlarımızdan yapabilirsiniz. Ziyaretçilerimizin yorumları hem bizim için hem de yeni ziyaretçilerimiz için oldukça önemli diye düşünüyoruz. Bu yüzden sizden ricamız, konularımıza yorum yapmanızdır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar