Kadın ve Moda

Topuz Saç Modelleri 2016

26.01.2016
Topuz Saç Modelleri 2016

Topuz saç modelleri 2016 senesi içerisinde hem günlük hem de abiye olarak ne durumda olacak diye, şık örneklerden sunum yapmaktayız. Galerimizin aşağısında ise yorumlarınız olacak ve editörlerimiz en güzel modelleri belirleyecek.

2016 topuz saç modelleri için seçmiş olduğumuz örnekler gerçekten çok şık ve görsel açıdan etkileyici. Bu modeller her ne kadar birbirlerinden güzel olsa da yazımızın son bölümünde bir yarışma yapacak ve en güzel bulduklarımızı seçeceğiz. Abiye topuz veya günlük topuz farketmeden, aralarından en beğenilen saç örneklerini belirlemeye çalışacağız. Editörlerimizin oylaması sonucunda belirlenecek olan bu topuz saçlar, sıra numaralarına göre sizlerle paylaşılacak. Diğer topuz örneklerinin olduğu yazılarımızın linklerini de paylaşıyoruz. Onlara da bakabilirsiniz.

Düz Topuz Saç Modelleri

Yandan Topuz Saç Modelleri

Abiye Topuz Saç Modelleri

Ensede Topuz Modelleri ve Yapılışı

Örgülü Topuz Saç Modelleri ve Yapılışı

Topuz Saç Modelleri

Dağınık Topuz Modelleri

Topuz saç modelleri 2016 sezonu içerisinde, üst kısımdaki şık örneklerden ağırlıklı olarak oluşacaktır. Bunlardan hangileri daha güzel diye düşündük ve oylama ile bir seçim yaptık. Sondan dördüncü sıradaki model listemize girmeyi başaran örneklerden birisi. Doğal bir topuz ve uzun saçlar için topuz örneklerinden iyi bir model. On üç numaradaki modeli de beğendik ve diğerlerinden farklı bulduk. Bu nedenle de listemizde bu örneğe de yer veriyoruz. Şimdi son seçimimizi sizlerle paylaşacağız. On numaradaki kısa topuz için de listemizde olduğunu ve çok güzel bulduğumuzu söyleyebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar