Kadın ve Moda

Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2019

11.04.2019
Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2019

Ayakkabı asırlardır kuşkusuz bayanların en çok ilgi gösterdiği aksesuarlardan biri. Daha güzel, daha şık daha uzun, daha çekici görünmenin yollarından biride kıyafete uygun ayakkabı seçimidir.

Gece çıkılan bir yemek, uzun süren gece eğlenceleri, en yakın arkadaşınızın düğünü, ya da herhangi bir sosyal etkinlik için kıyafetleri tamamlayacak en önemli aksesuar kesinlikler abiye ayakkabı modelleridir. Birbirinde güzel ve şık trendy modelleri keşfetmeden önce hepberaber, bu yılın abiye ayakkabı modellerine bir göz atalım.

Platform topuklu, upuzun stiletto’lar, sivri burunlu ya da bağcıklı oxford’lar. Uzun, güzel, zarif ve şık görünmenin en kolay ve en güzel hali; hangi model olursa olsun abiye ayakkabılardan geçer. Yılın en vahşi ve kışkırtıcı trendi leopar, abiyelerde adeta göz kamaştırıyor. Desenli topuklu ayakkabı modelleri ise mükemmeli arayan bayanlar için bulunmaz bir fırsat.

Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2019

Modası hiç geçmeyen ruga ve süetin siyah ve kahverengi abiye modelleri giymeyi süreklilik haline getirmiş bayanlara tavsiyemiz daha renkli ve göz alıcı abiye ayakkabı modellerine bakmaları… Özellikle Marcatelli  markasının birbirinden göz alıcı ve sıra dışı modelleri ile ayaklarınıza hareket getirmeniz artık çok daha rahat. Birçok modelin turkuvaz, fuşya, pembe gibi renkleri bu sene çok moda. Abiye ayakkabı modellerinin fiyatları 50 TL-500 TL arasında sizin tercihinize göre değişmektedir.

Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2019

Topuklu Ayakkabı Seçerken Nelere Dikkat edilmeli

 Günlük yaşamında topuklu ayakkabıyı çok tercih etmeyenler için giydikleri topuklu ayakkabının şıklığının yanında rahat olması da şarttır. Sürekli olarak topuklu ayakkabıya alışık olmayan bir ayak için birkaç saatliğine de olsa giyilen topuklu ayakkabı yorucu olabilmektedir.

Topuklu ayakkabı seçerken ayak yapısı göz önünde bulundurulmalıdır. Zaten uzun saatler ayakkabının içinde olan ayaklar için tam bedene göre seçilmemiş ayakkabı ayrı bir zorlama katacaktır.

beyaz dolgu topuklu spor ayakkabı;özellikle topuklu ayakkabıyı hayatına yeni yeni sokanlar için dolgu topukla başlaması çok doğru bir seçim olacaktır. Dolgu topukların en önemli özelliği kişilere dengede rahat durmalarını sağlar. Dengeyi rahat kuranlar topuklu ayakkabı giymeye daha çabuk alışırlar.

Kalın topuk;kalın topuklu ayakkabılar hem her kıyafet ile uyum sağlarken hem de tıpkı dolgu topuklar gibi kadınların dengede kolayca durmalarını sağlamaktadır. Özel günlerde söz elbiseleri altında şık olmaktadır. Bu durum kalın topukların sıkça tercih edilmesini sağlar.

Topuklu Ayakkabı Modelleri ve Fiyatları 2019

Alçak topuk; topuklu ayakkabı giyerken kadınların kilosu önemli hale gelmektedir. Çok kilolu bayanlar fazla topuklu ayakkabı giyemezler ve bu durum da onlar için en ideali alçak topuklu ayakkabıları tercih etmektir. Alçak topukla bir miktar kısa ve kilolu olan bedenlerine ahenk verebilmekte ve ayaklarını çok zor durumda bırakmadan bunu yapabilmektedirler. Sivri burunlu ayakkabılar; ayakkabılar hem sivri burunlu hem desteksiz yüksek topuklu ise işte bu durumda bu ayakkabıları giymeye alışkın ayaklar olması gerekmektedir.

 

Topuklu Bot ile Pantolon Kombinleri

Her kış sezonun vazgeçilmez modelleri topuklu botlardır. Yine geçtiğimiz kış sezonunda popülerlik kazanan uzun süet ve topuklu borlar çok tercih edildi. Özellikle kot pantolonlar ile giyilen topuklu botlar son derece şık bir görünümün kapısını aralıyor. Günün şıklık kombini olarak tanımlanabilir. Çünkü hangi ortama giderseniz gidin bir jean ve topuklu bot kombini yeterli olacaktır. Hem zarif hem asil hem de şık bir kadın görünümü için bu kombinleri tercih edebilirsiniz. Sade ve salaş kazanları kotlarınızın üzerine giyip topuklu botlarınız ile göz alabilirisiniz.

[haber id=”40613″]

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 3 YORUM
  1. mert dedi ki:

    gerçekten çok hoş alacağımız ayakkabı modelleri var her bir çeşitlerden konulmuş örnekler siteyi adeta güzelleştirmiş birde bayanları güzelleştirse bişeye benzer belki

  2. zeynep dedi ki:

    ayakkabı dünyanıza bayıldım özellikle kırmızı ayakkabılara ve cam şeklindeki kırıstal ayakkabıları beğendim.

  3. merve dedi ki:

    kırmızı ve taşlı ayakkabı modelleri çok hoşuma gitti bu modellerden almayı düşünüyorum zaten acaba sipariş etsek getirirler mi?

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar