Kadın ve Moda

Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2016

17.10.2015
Tesettür Abiye Elbise Modelleri 2016

Tesettür abiye elbise modelleri 2016 sezonunda hangi tasarımlarla dikkat çekecek diye düşünüyorsanız ve bizim 2 en iyi ve 2 de en beğenmediğimiz model değerlendirmemizi merak ediyorsanız, yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Tesettür abiye elbise modelleri 2016 yılı içerisinde tasarım açısından karşımıza hangi sürprizlerle gelecek sorusuna cevap olması için yazımızı hazırladık. Hem galeri sergilenecek hem de galeri içerisinde hangi 2 modelin en güzel ve hangi iki modelin en az güzel olduğunu analiz ettiğimiz yorumlarımız (sayfa sonunda) olacak. Önce bir kaç yazımızın başlığını sunuyoruz. Belki göz atar ve detaylı görmek istersiniz. Sonra kaldığımız yerden yine devam edeceğiz.

Tesettür Kombinleri

Tesettür Abiye

Tesettür Elbise Modelleri ve Fiyatları

2016 Tesettür Abiyeler

2016 tesettür abiyeler konusunda hazırlanmış olan onlarca resim, üstteki galerimizde yer aldı. Birbirinden şık olan bu modeller arasında da bir seçim yapmak ve 2 şer modeli belirlemek istiyoruz. Tamamen şahsi fikirlerimiz doğrultusunda belirlenecek olan 2 en güzel ve 2 en az estetik olan model, sizler için yorumlanacaktır. Öncelikli olarak en güzel bulduğumuz modelle başlamak istiyoruz. abiye tesettür elbise 2016 yılı galerimizdeki en iyi model seçiminde birinci sıra, sondan 8. sırda olan modelin oldu. İkinci en güzel model ise 5. sırada olan ve oldukça şık duran tüllü modelin. Bize göre en güzel olan modellerin seçimi tamamlandı. Şimdi de pek estetik bulamadıklarımızda, sıra. Galeride 15. sırada yer almakta olan 2016 tesettürlü abiye elbise bize göre diğerlerinin gerisinde kalmış, durumda. Yeteri kadar şık bulmadığımız bu model ilk beğenmediğimiz örnek oldu. Galeride 9. sırada oaln modeli de pek beğendiğimizi söyleyemeyiz. İkinci en az şık model de bu oldu. Sizlere göre 2016 sezonu tesettürlü abiye elbise modelleri arasında en iyiler ve en kötüler hangileri? Bizlere yorumlar bölümünden mesajlarınızı iletebilirsiniz. Hem biz hem de yeni ziyaretçiler, mesajlarınızı görebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar