Kadın ve Moda

Lif Örnekleri ve Modelleri 2017

29.04.2017
Lif Örnekleri ve Modelleri 2017

Lifler günümüzde hazır olarak rahatlıkla satın alabileceğimiz eşyalar olmasına rağmen el emeği göz nuru‚ örgü ile yapılmış modellerin yerini asla dolduramıyorlar. El örgüsü olan lifler hem organik olması yönü ile tercih sebebi oluyorlar‚ hem de birbirinden farklı ve rengarenk modelleri ile cazip alternatifler sunuyorlar.

Lif modelleri arasında herkesin zevkine hitap edebilecek nitelikte alternatifler bulmak mümkün. Şimdi bu modellere biraz daha yakından bakarak örnekler verelim. Öncelikle elbette çeyizlik olan lif modellerinden başlamakta fayda var. Çeyizlerin olmazsa olmaz parçalarından olan lifler kendi içerisinde bir modaya sahip. Her sezon yeni üretilen modeller kızların çeyizlerini süslüyorlar.

Lif modellerini detaylı incelemek için ilk resme tıklayınız

Çeyizlik Lif Modelleri; Çeyizlik lif modellerinde elbette beyaz tonları ilk olarak göze çarpıyor. Beyaz ve parlak ipler ile örülmüş lifler çeyizlerin güzel parçaları arasında yerlerini alıyorlar. Beyazdan başka yine soft tonlarda lif modelleri de çeyizlerde sıkça karşımıza çıkıyor. Bu renkler arasında en fazla pudra rengi‚ somon ve su yeşili gibi renkleri görebiliyoruz. Çeyizlik olan lif modellerinde gelin ve damat figürü bulunan‚ el figürü şeklinde üretilmiş modeller de mevcut. Bu lif modelleri de çeyizlerin ve bohçaların eğlenceli parçaları olarak yerlerini alıyorlar.

Tığ İşi Modeller; Lif modellerinde üretim yöntemleri de birbirinden farklı oluyor. Örneğin tığ işi modeller son dönemde çok daha popüler. Şiş ile örülenler daha spor ve kalın olduklarından çeyizlerde daha çok lif olarak tığ örmeleri tercih ediliyor. Tığ ile örülmüş olan lifler hem sabunu köpürtme açısından kullanışlı oluyorlar‚ hem de gayet şık bir görüntü veriyorlar.

Çiçek Desenli Lifler Çok Moda; Gelelim lif modelleri arasında trend olan bir başka şeye. O da elbette ki çiçek desenleri. Çiçekler banyolar için vazgeçilmez olduğu gibi lif modelleri üzerinde de yerlerini alıyorlar. Liflerde birbirinden farklı boyut ve renklerde çiçekler tercih ediliyor. Bu çiçekler lifin örülmesinden sonra değil örgü esnasında desene dahil ediliyor. Özellikle tığ ile örülmüş olan liflerde çiçekler daha zarif ve hoş bir görüntü veriyor.

Lif modelleri arasında farklı büyüklükler ve desenler mevcut. Sırtı yıkamak için özel olarak üretilen lif modelleri de son dönemde oldukça popüler. Bu duruma sebep olan elbette ki özellikle kullanışlı olmaları. Normal şartlarda sırtı yıkamak zor olabilecekken ince uzun örülmüş olan lifler bu noktada imdada yetişiyor. Bu liflerin iki ucunda açılmış olan tutma yerleri ise işi oldukça kolaylaştırıyor.

Çocuklar İçin Lif ModelleriLif modelleri arasında çocuklar için olan modeller de unutulmuyor. Çocuklar için özel olarak üretilen lifler onların banyo esnasında dikkatini çekecek bir unsur olduğundan annelerin sıkça tercih ettiği modeller oluyor. Bu modeller kızlar ve erkekler için farklı alternatifler barındırıyor. Ancak en çok ilgi gören lif modelleri çizgi karakterlerin yer aldığı modeller. Cailou ve benzeri modeller özellikle küçük çocukların ilgisini çekebiliyor.

Lif örnekleri ve modelleri 2017 sezonu için en güzel model seçimi yapacağız. 2 adet en güzel bulduğumuz modeli ve 2 adet de en az güzel bulduğumuz örneği sizler için seçi, yorumlayacağız. Aşağıdaki resim galerimizde 2017 lif örnekleri bulunuyor. Onun hemen arkasından da bize göre en favori olan ve en az beğendiğimiz ikişer motifi sizlerle paylaşacağız.

Lif Modelleri ve Yapılışı

Hayvan Motifli Lif Örnekleri ve Yapılışı 2016

Uzun Lif Modelleri ve Yapılışı 2016

2017 lif modelleri ve örgüleri arasından seçim yapacağız ve bakalım siz de bizimle aynı fikirde olacak mısınız. Onlarca modeli hemen üst tarafta sizlere sergiledik. Bize göre en güzel olan iki modeli ve en az güzel olan iki modeli şimdi seçiyoruz. İlk ve en beğendiğimiz model galerinin 4. sıradaki örnek diyebiliriz. Hem renk hem de motif açısından oldukça şık olan bu modeli biz birinci seçtik. İkinci en güzel model ise 11. sıradaki elbiseli lif modeli. Bu model de oldukça hoş ve kullanışlı. En az beğendiğimiz ve pek de hoşumuza gitmeyen iki modelden birincisi, kesik parmakların olduğu eldiven şeklindeki lif modeli olan 24. sıradaki motif. Diğer en az beğendiğimiz model ise 13. sıradaki model. Bu model de oldukça sade ve diğer lif modelleri örnekleri ile karşılaştırıldığında, zayıf kalıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar