Kadın ve Moda

Kalın Telli Kadın Saçlar ve Modelleri 2018

12.11.2017
Kalın Telli Kadın Saçlar ve Modelleri 2018

Kalın telli saçlar birçok yönü ile sahibine avantaj sağlayan bir saç tipidir. İnce telli saçlar birçok konuda problem yaşarken kalın telli saçlara sahip bayanlar ise kalın ve güçlü saçlarının avantajlarına sahiptirler. Ancak bu saç tipine sahip olan bayanlar sahip oldukları saçın ideal bir saç olduğunu bilmeksizin şikayet eder ve memnuniyetsizlik gösterirler. Halbuki doğru bakım ve doğru model seçimi ile birlikte kullanıldığı taktirde memnun kalınabilir. İnatçı oluşundan‚ kolay şekil almamasından şikayet ettiğiniz saçlarınızın ihtiyacı olan şey biraz bakım ve ilgi.

kain-telli-dogal-sac-modelleri

Öncelikle kalın telli saçlar için yanlış bilinen bir bilgi ile başlayalım. Kalın telli saçların fazla şampuan ile yıkandığını düşünen birçok bayan var. Halbuki bu bilgi tam olarak yanlış ve saçların kabarmasına‚ yıpranmasına sebep olan bir faktör. Saçlarınız oldukça sağlıklı bir yapıya sahip oldukları için her gün şampuan kullanmak zorunda dahi değilsiniz. Genelde yıkama sonrası aldıkları vaziyet dolayısı ile kalın telli saçlar rahatsız edici bulunurlar. Bu problem için ise yapılması gereken şey kuru saçlar için üretilmiş olan şampuanları tercih etmek olmalıdır. Bu tercih saçlarınızın banyo sonrası şekline etki edecektir. Kalın telli saçlar kurumaya oldukça elverişli saçlar oldukları için bu önemli bir adım.

kalin-telli-sac-modelleri-ve-renkleri-2018

Kuruluğa yatkın olan kalın telli saçlar çeşitli faktörler ile birlikte daha da problemli sonuçlar doğurabiliyor. Bunlar elbette ki öncelikli olarak saç şekillendiriciler. Sıcaklık vererek çalışan saç şekillendiriciler kuruluğu tetikler ve saçın yapısını bozar‚ yıpratır. Haliyle kuru‚ kabarık saçlar ortaya çıkar. Şekil vermek de zor olacaktır. Bu yüzden bu faktörleri mümkün olduğunca azaltmakta fayda var. Bunun dışında fazla kimyasal ve alkol içeren ürünleri de kullanmanızı önermiyoruz.

kalin-telli-kisa-sac-modelleri

Banyodan çıktığınızda saçlarınızın daha makul davranmasını istiyorsanız yapmanız gereken saç kurutma makinesinden de vazgeçmek olacak. Havlu ile nemini alarak kurutmaya çalışırsanız saçlarınız daha iyi bir kıvam alacak ve daha güzel bir şekillendirme yapabileceksiniz. Eğer saçlarınızı evde olacağınız birkaç saat içerisinde yıkar‚ havlu ile nemini alıp kendi kendine kurumaya bırakırsanız en ideal yöntemi tercih etmiş olacaksınız.

kalin-telli-kadin-pixie-kisa-sac-modelleri

Kesim konusunda seçici davranmanız da kalın ve gür olan saçlarınıza şekil vermenizi kolaylaştıracaktır. Öncelikli olarak fazla uzun saçlardan kaçınmalısınız. Bu görüntü saçlarınızı güzel göstermez. Bunun dışında omuz hizasında bir seçim yapmanızı önerebiliriz. Bu boyda tercih edeceğiniz modeller bir de hafif katlar ile desteklendiğinde ideal kesimi yakalamanızı sağlayacaktır. Hareketli ve daha zarif görünmenizi sağlar. Ayrıca kısa perçemler de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu da size farklı ve şık bir hava katacaktır.

kalin-telli-saclara-sahip-kadinlara-bob-sac-cok-yakisiyor

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar