Kadın ve Moda

Gelin Çiçekleri 2016

Gelin Çiçekleri 2016

Gelin çiçekleri 2016 sezonunda yine birbiriyle yarışır şekilde güzellikte kendisini gösteriyor. 2016 gelin çiçekleri modellerimiz için galerimize bakabilirsiniz.

Gelin çiçekleri 2016 örnekleri arasında; kırmızı, beyaz, sarı, mavi gibi renklerin ağırlıklı olduğu veya kolaj şeklinde buketlerin yer aldığı örnekleri göreceksiniz. Mümkün olduğunca farklı ve güzel gelin çiçeklerini sunmak için özel olarak bir seçim yaptık ve binlerce çiçek arasından aşağıdakileri seçtik. Tabi tekrar bir seçim yapıp, aralarındaki en güzelleri yine değerlendirmek istiyoruz. Bunun için de konu sonunda yorum yapıp, en güzel bulduklarımızı yazacağız. Diğer konularımızdaki modeller için aşağıdaki başlıklara tıklayabilirsiniz.

Gelin Çiçeği

Çiçekli Gelin Tacı Modelleri

Renkli Gelin Ayakkabıları

Gelin Başı Modelleri

En Güzel Gelin Buketleri

2016 gelin çiçeği modelleri arasından bizlerin daha fazla beğendiklerini, sıra numaralarına göre yazacağız. Burada bütün çiçeklerin çok güzel olduğunun farkında olduğumuzun altını çizelim. Ancak diğerlerinden daha güzel duranlar da mevcut. Yed numarada yer alan gelin çiçeği, on numarada bulunan gelin çiçeği modeli bizlere gayet güzel geldi. Bunların yanı sıra ise on sekiz numaradaki model de gayet şık.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar