Kadın ve Moda

En Moda Saç Renkleri 2019

31.07.2019
En Moda Saç Renkleri 2019

En moda saç renkleri 2016 yılı içerisinde hangi tonların ağırlıklı olduğu modeller karşımıza çıkacak diye merak ediyorsanız, galerimizdeki örnekler tam size göre. Galerimiz içerisindeki 2016 moda saç renkleri arasında bir seçim yaparak, en güzeller ve en beğenmediklerimiz şeklinde analizimiz de olacak.

En moda saç renkleri 2016 senesindeki örneklerle karşınızdayız. Alt tarafta bulunmakta olan saç renkleri, sezonun trend tonlarını göstermesi açısından önemli. Bir de galerinin altındaki analiz başlığımızda, en güzel iki tane modeli seçeceğiz. En zayıf bulduğumuz ve şıklıkta geride kaldığını düşündüğümüz iki modeli de yine sizlerle paylaşmaya çalışacağız. Bir kaç yazımıza göz atabilirsiniz diye, onlardan bazılarını da sıralıyoruz. Saç Renkleri 2016 Sarı Saç Renkleri En Güzel Saç Renkleri Kahve Saç Renkleri

Başlıklar

Ünlülerin Saç Renkleri

En moda saç renklerini ilk olarak ünlüler aracılığı ile görmeye başlarız. Sezonun trend renklerini ilk olarak ünlüler kullanmaya başlasa da kadınlar o furyayı devam ettirir. Trend saç renklerinden birini kullanmaya karar vermiş olabilirsiniz. Bu renkleri birer birer sizlere sunduk. Şimdi ise hep beraber ünlülerin saç renkleri nelermiş diye hızlıca bu yazıya birlikte göz gezdirme zamanı…Ünlülerin saç renkleri adlı yazı da farklı ve en trend olan renklerin tüm detaylarını görmek mümkündür. [haber id=”39104″]

En Moda Saç Renkleri 2016 Analizi

En moda saç renkleri 2016 analizi için söylediğimiz gibi ikişer model belirleyerek, en güzeller ve en sevmediklerimiz şeklinde bir seçim yapacağız. Bunu yaparken de en moda sarı saç renkleri 2016 gibi ya da en moda kahverengi saç modelleri gibi ayrımlar yapmayacağız. Yine aynı şekilde en moda uzun saç renkleri ve en moda kısa saç renkleri olarak da ayırmayacağız. Önce en beğendiklerimizden ilkini seçiyoruz. Galerinin on altı numarası gerçekten oldukça gösterişli ve şık görünüyor. Bir diğer güzel model ise dördüncü sıradaki. Bu model için de oldukça olumlu şeyler söylemek mümkün. Peki şık bulmadıklarımız arasında hangileri var. Sondan dördüncü sıradaki model için olumlu şeyler söylemek zor. Pek beğenmedik diyelim ve bu saç renk tonunu tavsiye etmediğimizin de altını  çizelim. Diğer şık durmayan renk tonu ise yedinci sıradaki. Bu modelin çok karakterli bir özelliği olduğunu söylemek zor. Bu sebepten de pek güzel bulmadık. Sizler de aynı şekilde bir değerlendirme yaparak, en güzelleri ve en kötüleri seçebilirsiniz. Bunun için yorumlar alanını kullanabilir ve mesajlarınızı bizlere aktarabilirsiniz.

Bal Rengi Saç

Göz alıcı ve nereden bakılırsa bakılsın dikkat çeken bir renk olan bal rengi ile saçlarınız ile göz alıcı görünebilirsiniz. Hemen hemen tüm yaş grubuna hitap eden ender saç renkleri arasında yer alan bal rengi saç için sizlere yepyeni öneriler sunuyoruz.

Bal Saç Renk Tonu 2019

Bal renginin saç için kaç farklı tonu var ve bal rengi saç kimlere daha çok yakışır? Ten renginiz ve göz renginiz ile doğru bir şekilde yakalayacağınız ton sonrasında tüm dikkatleri üzerinize çekecek, başarılı bir görünüm elde edebileceksiniz.

 

[haber id=”41991″]

Platin Sarısı Saç

Son yılların en popüler saç renkleri arasında yer alan platin sarısı, farklı ve özel hissetmek isteyen bayanların ilk tercihi oluyor. Hemen hemen tüm yaş grubuna ve tüm saç modellerine uyumlu olan platin sarısı saç şık ve güzel bir görünüm sağlıyor. Farklı olmak ve kendinizi özel hissetmek isteyeceğiniz platin sarısı için balyaj da tercih edebilirsiniz.

Platin Sarı Saç Rengi 2019

Platin sarısı saç için farklı renk tonlarını sizler için bir araya getirir iken aynı zamanda kimlere daha çok yakışacağını da aktarıyoruz. Platin sarç rengi için öneriler ve nasıl yapılması gerektiği konusunda tüm bilgilere aşağıdaki konumuzdan ulaşabilirsiniz. 

[haber id=”42156″]

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar