Kadın ve Moda

D’S Damatlık Modelleri ve Fiyatları

24.09.2018
D’S Damatlık Modelleri ve Fiyatları

Erkeklerin en özel gününde giydiği damatlık takım elbise modelleri D’S damat markası ile sizlere şık ve kaliteli damat takım elbise modelleri sunuyor.

En özel günleriniz için birbirinden şık damatlık modelleri tasarlayan D’S her sezon olduğu gibi bu sezonda da çizgisinden şaşmadan farklı ve klasik modeller ile geliyor. D’S damatlık modelleri arasında her zevke hitap edebilecek‚ ayrıca bütçeleri de fazla zorlamayacak olan modelleri bulmanız mümkün. Şık ve ekonomik alternatifleri bir arada bulunduran D’S damatlık modelleri arasında sezonun trend damatlık parçaları göze çarpıyor. Trendleri önemseyen‚ damatlık modasına da uzak kalmak istemeyen damatlara hitap eden parçaların bulunabileceği gibi aynı zamanda klasikten vazgeçmeyen damat adayları için de birçok alternatif bulunuyor. Siz de D’S mağazasına gelerek kendi tarzınızda bir damatlık edinebilirsiniz.

D’S damat 2017 koleksiyonunda sunduğu birbirinden göz alıcı şıklıkta, farklı desen ve renklerde damat takım elbise modellerini erkekler için görücüye çıkardı.

2013 2014 D’S Damatlık Modelleri ve Fiyatları yazısı için tıklayınız.

2013 2014 D’S Takım Elbise Modelleri yazısı için tıklayınız.

2013 Damatlık Modelleri ve Fiyatları yazısı için tıklayınız.

Çok Daha Güncel Modeller İçin 2017 D’S Damatlık Modelleri Bir Başka Yazımızda Sizleri Bekliyor.

D’S Damatlık Modelleri ve Fiyatları 2017

Bu konumuza çok daha güncel ve yeni örnekleri bulabileceksiniz. Her ne kadar bazı modeller klasik olup, çok fazla değişiklik göstermese bile, yeni ve farklı olan, son dönem modasına uygun damatlık modellerine ulaşmak da mümkün. Tavsiyemiz, yeni konumuzda 2017 örneklerini incelemeniz.

Koyu renklerin hâkim olduğu gözlense de açık renkli damat takım elbise modellerinin de azımsanmayacak sayıda olduğu görülür. Damat marka takım elbise modelleri daha sade olduğu ve çizgili damatlık takım elbise modellerinde çizgilerin yumuşak geçişli bir şekilde tasarlanmış.

D’S damat markası takımlarında kravat renk tercihlerinin acık ve yumuşak edilmesi takım elbiseyi daha da ön plana çıkartmış durumda. D’S damat markası damat takım elbiselerde şıklığı yakalayabilmek için kravat, saat, kemer, ayakkabı gibi aksesuarları mümkün olduğu katar sade renklerde ve uyum içerisinde kullanarak erkeklerin damatlık elbise tercihlerine cevap vermiş durumda.

D’S damat markası takım modellerine sizler için hazırladığımız resim galerimizde baktığınızda gerçekten şık bir tasarım, vücuda oturan kesimi, kaliteli kumaşı ve gösterişli duruşuyla kesinlikle tercihleriniz sıralamasında ilklerde olacağa benziyor.

D’S damat markası damatlık takım elbise fiyatları 750 TL’den başlayan fiyatlarla tercihinize göre değişmektedir. 

Son fiyatlar ve güncellenmiş liste için yazımızın içeriğine eklenmiş olan 2017 D’S damatlık modelleri ve fiyatları konusunu detaylı inceleyebilirsiniz. Klasik stillerin bazıları aynı kalsa da yeni ve farklı örnekleri görmek ve güncel bilgileri edinmek için yukarıda verilen linkteki yazımıza göz atmanızı öneriyoruz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 47 YORUM
  1. derin dedi ki:

    birbirinden o kadar güzel modeller var ki insan almak istiyor.

  2. belkıs dedi ki:

    damatlık modelleri ve gelinlik tasarımlarını çok beğendim.

  3. betül dedi ki:

    bu sitedeki gelinlik modelini ben çok beğeniyorum eğer bu modeli bulabilirsem bu gelinliği almak istiyorum.

  4. suzan dedi ki:

    ayrıca birbirinden değişik tasarımları ile damatlık modellerini çok beğendim.

  5. büşra dedi ki:

    2014 d’ s damatlık modellerini ve gelinlik modellerini çok beğendim.

  6. saygın dedi ki:

    gsm numarası yada adres alabilirmiyiz

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar