Kadın ve Moda

Çiçekli Lif Örnekleri ve Yapılışı 2016

14.09.2015
Çiçekli Lif Örnekleri ve Yapılışı 2016

Çiçekli lif örnekleri ve yapılışı 2016 ile ilgili çok fazla sayıda örnek model yazımızda bulunmaktadır. Ayrıca yapılışı konusunda ise anlatımlı olarak destek verilmektedir.

Çiçekli lif örnekleri ve yapılışı 2016 için seçmiş olduğumuz model üzerinden yapılışını anlatacağız. Aynı zamanda onlarca sayıda lif modeli de galerimizde sizlere sunulacak. Tüm bunlara geçmeden, sizlere diğer yazılarımızdan örnekler sunmak istiyoruz. Bunun sebebi de sizlerin ilgisini çekeceğini düşünmemiz. Bu yazıların linklerine tıklayarak, gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Uzun Lif Modelleri ve Yapılışı

Hayvan Motifli Lif Örnekleri ve Yapılışı

Çiçekli Lif Örnekleri ve Yapılışı

2016 Örgü Banyo Lif Modelleri

2016 örgü banyo lif modelleri yazımızda yukarıda gördüğünüz gibi çok sayıda örnek model sergiledik. Sırada ise ne şekilde yapılacağı konusu var. Sizlere kısaca son döenmde öne çıkan banyo lif motiflerinden bahsedeceğiz, Daha sonra ise yapılış bölümüne geçeceğiz. Yuvarlak lahana modeller yine son dönemlerdeki gibi sık kullanılmaya başlandı denebilir. Bunun haricinde ise iki farklı tarafa baka gül resimli örnekler de yine öne çıkmaktadır.

Çiçekli Lif Örnekleri Nasıl Yapılır?

Bu kadar model arasından beğendiğimiz bir model seçerek, çiçekli lif örnekleri nasıl yapılır? şeklinde soruyu cevaplamak üzere sizlere sunacağız. Anlatımlı şekilde bu örneğin yapılışını paylaşacağız. Bakalım seçtiğimiz modeli ne kadar beğeneceksiniz.

 

 

Bu modelin ne şekilde yapılacağını da aşağıda anlatmaya çalıştık. Resme tıklayarak ne şekilde yapıldığını görebilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. İsminiz dedi ki:

    çok

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar