Kadın ve Moda

Anneler Günü Hediyeleri 2019

Anneler Günü Hediyeleri 2019

Mayıs ayına girdiğimiz bu günlerde çok özel bir güne yaklaşıyoruz. Her yıl mayıs ayının  ikinci pazarı olarak kutlanan annelerimize olan sevgimizin coşup taştığı anneler günü geliyor.

Acaba bu anneler günü nerden geliyor? Dahası anneler günü neden mayıs ayının ikinci pazarı kutlanıyor?  Anneler günü hediyeleri için önerilere geçmeden önce tarihçesine bir bakalım. Amerika’da 1906 yılında küçük yaşta annesini kaybeden Jarwis ile başlar anneler gününün hikayesi. Arkadaşlarıyla birlikte anneler için özel bir gün ayırmaya karar verirler. Önce belediye başkanıyla başlarlar konuşmaya daha sonra Amerika çapında karar alınarak 1908 yılından itibaren mayıs ayının ikinci pazarı anneler günü olarak kutlanmaya başlar. Daha sonra İngiltere’de katılır. Ülkemiz ise 1956 yılından beri anneler günü kutlanmaktadır. Anneler günü hediyeleri 2013Gel gelelim anneler günü hediyeleri 2019 yılı için önerilere. Aslında ayaklarına dünyaları sersek de az gelecek olan annelerimiz için bir öpücük bile yetse de gönlümüzden kopan küçücük anneler günü hediyeleri için özen göstermek isteriz yine de. Anneler günü hediyeleri 2019 yılında her bütçeye göre birçok farklı çeşitte hediye bulmak mümkün. yeter ki siz annenizin zevklerini iyi analiz edin.

Anneler Günü Hediyeleri 2019

Örneğin annenizin en sevdiği çiçeklerden oluşan masada ellerinizle hazırladığınız bir yemek hazırlayabilirsiniz. Annelerimiz bizler için ne kadar değerli onlara bunu her fırsatta dile getirebilirz. Ancak bunun yanında bu sevgiyi hissettirmemiz de oldukça önemlidir. Anneler her daim değerli olduğunu hisseder ancak küçük hediyeler de onların ruhunu okşayacaktır.

Anneler  günü hediyesi olarak yine annelerimiz pişirdiklerini bizimle en güzel şekilde paylaşmak ister bu yüzden güzel bir yemek takımı, kahvaltı takımı veya çay takımı gibi hoş takımlardan seçerek gözlünü kazanabilirsiniz.

Ancak bazen anneler mutfak eşyalarından ziyade daha fazla kişiselleşmiş hediyeler almak isteyebilir. Çünkü hatırlanmak ve sevilmek kişiye özel hediyelerle daha fazla anlam bulacaktır. Tabi yine önemli olan kişilerin maddi kazançlarına da uygun hediye seçmeleridir. Küçük kazançlarla küçük hediyelerle anneler mutlu edilebilmektedir.

Anneler Günü Hediyeleri 2019

Anneler günü hediyeleri için değişik öneriler

Annelerimiz bizim için çok değerli onları hergün değerli olduklarını hissettirmemiz önemli iken anneler günü içinde çok önemlidir. Anneniz ile uzun zamandır baş başa vakit geçirmediyseniz  anneler günü için ayıracağınız haftasonu muhteşem olabilir. Başbaşa yemek yemek ve kaliteli zaman geçirmek harika olacaktır. Ya da çikolata kahve içecek kadar başbaşa kalmak bile özlem gidermede yeterli olacaktır.

Anneniz eğer kozmetik ürünlerine ilgili ise mutlaka bb krem önerileri için gözden geçirecek seçenekleriniz olmalıdır. Bu seçeneklerin yanı sıra bakım kremleri hem cilt için hem el ayak için oldukça kullanışlı hediyeler olacaktır. bunların yanında parfüm unutulmaz hediyeler arasındadır. Annenizin kokusunu bilmek ve ona kokusunu hediye etmek annenizi çok mutlu edecektir.

Hediye seçenekleri arasında kıyafet almak ve annenizin zevkini bilmek onu çok mutlu edecektir. Özellikle uzun elbise kombinleri annenizin alıştığı hediyelerin çizgisinin dışında onu mutlu etmeye yarayabilir.

 

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar