Kadın ve Moda

Abiye Saç Modelleri 2018

17.10.2017
Abiye Saç Modelleri 2018

Saç modelleri herhangi bir konsepte göre tercih edilebilmektedir. Doğum günü partisi, düğün, okul gibi yerlerde farklı saç modelleri kullanılmaktadır. Çünkü bu mekanlarda giyilen kıyafetler de farklılık göstermektedir. Örneğin spor giyim ile abiye giyim için tercih edilen saç modelleri aynı olmamaktadır. Bu yazımızda düğün ya da organizasyonlarda giyilen abiyeler için kullanılabilecek olan saç modellerinden bahsedeceğiz. Abiye saç modelleri arasında yer alan birçok saç modeli bulunmaktadır. Bu modellerden ilki topuz modelidir. Topuz modeli iki farklı şekilde incelenebilir. İlk topuz modeli sıkı topuz modelidir. Sıkı topuz modeli saçlarının sıkı toplanmasından rahatsız olmayan ve daha şık bir görünüm isteyen kişiler tarafından tercih edilebilir. Özellikle düğün ve davetlerde çok sık kullanılmaktadır. Sıkı topuz modelinin mantığı hem topuzun hem de saç derisinin oldukça sıkı olması ve herhangi bir saç telinin dağınık olarak bırakılmamasıdır. Bu modelden hoşlanan kişiler sıkı topuz modelini tercih edebilirler. İkinci topuz modeli ise dağınık topuz modelidir. Dağınık topuz modeli salaş bir topuz görünümünden hoşlanan kişiler için uygundur. Dağınık topuz modelinin mantığı ise saçı toplu olarak kullanmak fakat çok fazla sıkmadan hafif salaş bir görünüm elde etmektir. Özellikle salaş görünümden hoşlanan kişiler tarafından tercih edilebilir.

Abiye saç modelleri arasında yer alan başka bir model ise kıvırcık saç modelidir. Kıvırcık saç modeli sıkı kıvırcık ve seyrek kıvırcık olarak tercih edilebilir. Sıkı kıvırcık modeli isteyen kişiler saçlarının kısa görünmesini isteyen kişilerdir. Ayrıca bu şekilde daha abartı bir görünüm elde edilir. Seyrek kıvırcık saç modeli ise daha doğal bir modeldir. Hem uzun hem de kısa saçlar için rahatlıkla kullanılabilir. Diğer saç modelleri ise düz fön ve kırık föndür. Düz fön modelinde saçta herhangi bir kıvrım kalmaması istenir. Saçın tamamen düz bir görünüme kavuşması önemlidir. Kırık fön modelinde ise saçın kahkül kısımlarında ya da belli noktalarında hafif kıvrımlar bırakılmaktadır. Bu kıvrımlar düz saçın içerisinde daha farklı bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Siz de abiye saç modelleri ile ilgili bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

Popüler Abiye Saç Modelleri

Abiye saç modelleri 2018 yılında biraz daha farklı eğilimler gösterdi ve yılın ikinci yarısı itibariyle gözlemlediğimiz kadarıyla örgü taç saç modelleri de abiye saç modelleri içerisinde en çok tercih edilen modellerden oldu. Taç örgüsü saç modellerinin kolay uygulanabilir olması tercih sebepleri arasında yer alıyor. Ayrıca açık saçlar için taç örgüsü saç modellerinin bir prenses zarafeti sağlaması da yine 2018 abiye saç modellerinde tercih edilmesinin bir diğer sebebi olabilir.

Abiye saç modelleri katalogu niteliğindeki fotoğraf galerimizi inceleyebilirsiniz. Galerimizde sizler için; abiye topuz modelleri, abiye saç modelleri maşa, açık saç modellerini inceledik.

Ek olarak; Trend abiye saç modasını incelemek için Abiye Saç Modelleri 2018 – 2019 yazımızı inceleyebilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar