Kadın ve Moda

Abiye Saç Modelleri 2018 – 2019

01.08.2018
Abiye Saç Modelleri 2018 – 2019

Saçlarımızı ne şekilde yapacağımıza veya yaptıracağımıza genellikle giydiğimiz kıyafetler karar verir dersek yanlış olmaz sanırım. Örneğin spor bir kıyafet giydiğimizde farklı, daha klasik giyindiğimizde farklı, bir düğün, nişan gibi etkinliğe gideceksek farklı saç modelleri tercih ederiz. Zira abiye kıyafet üzerine yapılacak saç modeli ile klasik kıyafet üzerine tercih edilecek saç modeli birbirinden farklı olacaktır. Kaldı ki abiye yalnızca düğün, nişan gibi etkinliklerde giyilecek kıyafetler anlamına gelmez, Abiye’nin kelime anlamı “genellikle özel gecelerde giyilen, gösterişli ve oldukça dekolte kadın giysisi.” demektir. Ayrıca ingilizce de evening gown yani gece kıyafeti anlamına da gelmektedir. Hal böyle olunca abiye saç modelleri için de özel gecelerde giyilen ve gösterişli tanımına uygun saç modelleri tercih etmemiz gerekiyor. Bizde bu yazımızda abiye saç modelleri 2018 modasını elimizden geldiğince sizinle paylaşacağız.

Ayrıca ilginizi çekebilecek diğer saç modelleri yazılarımızı da öncelikle hatırlatalım;

ombre saç modelleri

2018 öne çıkan kadın saç modelleri

Abiye saç modelleri 2018 – 2019

Giyeceğimiz abiye tarzına göre saç modelini seçmemiz daha doğru olacaktır. Örneğin modern bir abiye tercih etmişsek öncelikle topuz saç modelleri fikrini gözden geçirebilirsiniz. Yada klasik abiye modellerinden birini tercih ettiyseniz şayet, at kuyruğu saç modeli tercih edebilirsiniz. Abiye saç modelleri içerisinde hiç eskimeyen bu iki stil, şıklığınıza şıklık katacaktır.

Yine abiye saç modelleri içerisinde 2018 ve 2019 modası arasında bulunan abiye elbise üstü saç modellerini, örgü saç modellerini tercih edebilirsiniz. Nasıl görüneceği konusunda fikir sahibi olmak için 2018 – 2019 abiye saç modelleri katalogu fotoğraf galerimizi inceleyebilirsiniz.

Ayrıca kırmızı halıda boy gösteren ünlülerin bu gecede giydiği elbiselerin üzerine tercih ettiği saç stillerini de inceleyebilmeniz için galerimize ekledik. İşte ünlülerin abiye kıyafetler üzerine tercih ettiği saç modelleri

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar