Kadın ve Moda

Abiye Elbise Modelleri 2017

30.09.2016
Abiye Elbise Modelleri 2017

Abiye elbise modelleri 2017 senesi şıklığı hakkında sizlere fikir vermesi bakımından özel bir koleksiyon hazırladık.

2017 abiye elbise modelleri konumuz içerisinde sizlere çok sayıda moda olan örneği ve yanı sıra klasik ürünleri sergileyeceğiz. Hem renk bakımından hem de stil açısından farklı örnekleri seçerek genel bir değerlendirme yapmayı düşündük. Bu değerlendirmeyi, aşağıda yer alan ürünlerden bir kaçını ön plana çıkararak yapmak istiyoruz.

Galerimiz içerisinde çok güzel modeller olsa da bazıları için çok daha güzel yorumunu rahatlıkla yapabiliriz. Bizlere diğerlerinden daha şık gelen modelleri sizlerle paylaşmak istedik. Mesela kısa abiye elbise modeli olarak ön plana çıkan ve üçüncü sırada bulunan hardal sarısı elbise, gerçekten en iyiler arasında yer almayı hak ediyor. Bu elbise gibi yine çok iyiler arasında yer alması gereken bir diğer model ise bir numaradaki abiye elbise, diye düşünüyoruz. Bu iki elbise ile beraber sizlere son olarak en beğendiğimiz modellerden birisi olarak, son sıradaki modeli işaret edebiliriz. Bu modelleri bizler kendi bakış açımıza göre seçtik ve sizlerin mutlaka farklı fikirleri olacaktır, diye düşünüyoruz. Bunun için sizlerden yorum alanımıza görüşlerinizi paylaşmanızı istiyoruz.

Hem resimlerin altında hem de yazıların alt kısmında yer alan yorum bölümlerimizden tüm değerlendirmelerinizi yapabilirsiniz. Yeni gelecek olan ziyaretçilerimizin fikir edinmesi için bu durumun önemli olduğunu düşüncesindeyiz. Bu nedenle yorum alanlarımızdan sizin en beğendiklerinizi de yazabilirsiniz.

Tüllü Abiye Elbise Modelleri

Uzun Kırmızı Abiye Modelleri ve Şıklık

Dantelli Abiye Elbise

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. Olgun tansu dedi ki:

    Selam iletişim telefonunuz neden yok..bir abiye beğendik. Muhatap bulamiyoruz 055*********

    1. admin dedi ki:

      Sizde farketmişsinizdir, sitemizde satış yapılmamaktadır, bu yüzden olabilir mi (:

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar