Kadın ve Moda

Kahküllü Saç Modelleri 2019

06.04.2019
Kahküllü Saç Modelleri 2019

Sizlerle saçlarınızda değişiklik yapmanın en kısa yolu olan 2019 kahkül modellerinden bahsedeceğiz. Kadınların streslerini, üzüntülerini, kızgınlıklarını kuaförlerde atarlar ve en kestirme yol olarak da saç kesimlerinden başlarlar.

Uzun saçlarına ne olursa olsun kıyamayan bayanların yardımına ise kahkül modelleri yetişir.  

Ya da uzun süre aynı kalmış saçlarınızda yapacağınız değişikliklerden biri de kahkül modelleri 2019 olabilir. Genellikle düz saçlarda kahkül modellerinin daha çok ve rahat kullanıldığı gibi bir düşünce yaygındır.

Fakat kahkül modelleri ister dalgalı ister düz saçlarınız olsun ya da ister uzun ister kısa saçlara sahip olun uygun kesim ve yüzünüze giden bir modelle sizde bir farklılık yaratabilir. Yine bayanlar farklı kahkül modelleri kullanarak yüzlerine daha çocuksu masum bir ifade verebilirler. Aynı zamanda daha çekici olabilirler.

Kahküllü Saç Modelleri 2019

Kahkül modellerini açık dağınık saçlarınızla kullanabileceğiniz gibi atkuyruğu ya da topuz yaptığınız saçlarınızla çok hoş ve zarif görüntüler yakalayabilirsiniz. Kahkül kesiminde önemli olan yüz tipinizi iyi tanımanız olacaktır. Özellikle geniş alınlı bayanlara kahküllü saç modelleri çok hoş görüntü verecektir.  Seyrek saçlı bayanlar kahkül kullanarak daha yoğun saçlara sahip görünebilirler. Değişiklik yapmak isteyen bayanlar sizlerde bira önce kuaförünüzün yolunu tutmalısınız 2019 kahkül modelleri oldukça göz alıcı ve bu yıl kahkül yine çok moda.

Kahküle Uygun Saç Modelleri

Kahkül denilince çoğunluğun aklına düz saçlar gelir. Oysaki kahkül, saç modelleri arasında birçok tarza uygulanabilir. Biz bu yazımızda bayanlar için kahküllü saç modellerinden bahsedeceğiz. Kahküllü erkek saç modelleri son zamanlarda oldukça moda olduğundan baylar da kahkül düşünebilirler. Kahkülün çok yakıştığı saç modelleri:

·         Kısa kahküllü saçları salık bırakmak yerine uzun bir tutam saç pratik bir şekilde toplanıp arkada minik bir topuz yapılabilir. Böylece daha farklı bir stil yakalanacaktır.

Kahküllü Saç Modelleri 2019

·         Atkuyruğu bayanların en sevdiği modeller arasındadır. Yuvarlak yüz kahkül modelleri için atkuyruğu idealdir. Daha genç ve enerjik görünmek isteyenler saçlarını yukarıdan atkuyruğu yapıp kahküllerini düzleştirerek kullanmalıdır. Yanlardan ince saç tutamları çıkarmaları ise farklı bir hava katacaktır.

·         Özel gün ve gecelerde dağınık örgü veya normal örgülü saçlara da kahkül yakışmaktadır. Kahkül kestikten sonra uzun süre uzaması beklenecektir. Bundan dolayı ilerleyen süre içinde kullanılacak saç modelleri düşünülüp karar verilmelidir. 

·         Düz, kül rengi saç sahibi olanlar kahkül konusunda daha şanslıdır. Çünkü kahkülün en yakıştığı saç tipi düzlerdir. Gece veya gündüz, özel veya günlük hayatta çok rahat kullanılır. Saçı düz olmayanlar düzleştirerek kahkülünü daha feminen kullanabilir. Düz saçlarda ve kahküllerde saçların parlaması beklenir. Düzleştirmeden ve kahkül kestirmeden evvel güzel bir saç bakımı yapılmalıdır.

·         Zamansız saç modeli arayanlar için dalgalı kahküllü saçlar diyebiliriz. İri bukleli kahküllü saçlar

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar