Kadın ve Moda

2018 Yılı Trend Saç Rengi Modelleri

13.01.2018
2018 Yılı Trend Saç Rengi Modelleri

Biz kadınların her yıl değişiklik yaptığımız alanlardan birisi de saç renklerimizdir.  Saç renkleri dış görünüşte oldukça etkili olmaktadır. Saç rengi bir kadının havasını ve görünümünü değiştirmektedir. Ancak saç renkleri doğru tercih edildiği takdirde  hoş bir görünüm ortaya çıkmaktadır.  Doğru saç rengi tercihi ise ten renginize ile ilgilidir. Ten renginizi göz önünde bulundurarak doğru bir saç rengi ile oldukça güzel olabilirsiniz. Her yıl trend saç renkleri farklılık göstermektedir. 2018 yılında trend ve popüler olacak saç renkleri ise şöyledir;

Her zaman trend olan ve beğenilen renklerden birisi olan kahverengi yine 2018 yılında en çok tercih edilecek saç renklerinden birisi olacaktır. Kahverengi her cilt tonuna uyum sağlamakla birlikte esmer tenlilerde daha etkileyici olmaktadır. Bunun yanı sıra kahverengi diğer renklerle de oldukça uyumludur. Özellikle sarışın tonlarla kahverengini birlikte çok kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kahverengi saç rengi saç dökülmesini engelleyen ve kamufle eden bir yapıya sahiptir.

Son yıllara damgasını vuran  gri saç rengi 2018 yılında da popülerliğini arttırarak devam edecektir. Gri saç rengi beyaz ve esmerlere yakışmaktadır. Göz renginiz ne olursa olsun gri saçlarınızla uyum sağlayacaktır. Görünüm olarak bir duman rengini anımsatan gri saçlar birçok saç modelinde hoş bir görünümün altına imzasını atmaktadır.

2018 yılında sıklıkla karşılaşacağımız renklerden birisi de karameldir. Karamel saç rengi hem sarı he de kahverengi ile birlikte kullanılabilir. Çünkü karamel zaten kahverengi ile sarı renginin ortasında bulunan bir saç rengidir. Herkes tarafından beğenilen karamel saç rengi her kadına yakışan nadir renklerden birisidir. Kadınlara daha etkileyici kılan karamel saç rengi açık saçlarda daha fazla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Her yıl adından sıkça söz ettiren bir diğer renk ise sarıdır. Sarışın tonlar günümüzde sayıca bir hayli fazladır. 2018 yılında ise gül sarısı rengi olarak geçen pembe ile sarışın tonların bir arada bulunduğu saç modeli trend listesinin üst sıralarında yer alacaktır.

2018 yılında canlı ve pastel renk tonları etkisini sürdürecektir. Özellikle bordo, gece mavisi ve koyu siyah renkleri diğer trend saç renkleri arasında yer almaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar