Kadın ve Moda

2022 Öne Çıkan Kadın Saç Modelleri

31.01.2022
2022 Öne Çıkan Kadın Saç Modelleri

Her yıl biz kadınlar için yenilik ve değişim demektir. Biz kadınlar yeniliğe ve değişikliğe çok yatkın bir yapımız olduğundan her yıl mutlaka ya saç modellerimizi ya da saç renklerimizi değiştiririz. 2022 yılına sayılı günler kalan bugünlerde eminim her kadın yeni yılda nasıl bir değişiklik yapacağını düşünmektedir. Yapacağınız değişiklik ve yeniliğe karar vermeden önce 2020 yılında hangi saç modellerinin popüler olacağını bilmeniz gerekmektedir.

2022 yılında en popüler saç modellerinden birisi kıvırcık bob olacaktır. Özellikle kıvırcık saç tipine sahip olan kadınlar bu konuda oldukça şanslılar. Bildiğiniz üzere bob saç modeli kısa bir stildir. Kısa boylu kıvırcık saçlarınız 2020 yılında en çok beğenilen ve tutulan saç modellerinden olacaktır. Ten renginiz esmer ise sizlerde koyu renkli saçlarınıza perma, maşa veya bigudi yardımıyla çok kolay bir şekilde kıvırcık bir saç stiline sahip olabilirsiniz.

2022 yılına damga vuracak bir diğer saç modeli ise düz perçemlerdir. Ülkemizde şu an Aslı Enver’in tercih etmiş olduğu perçem saç modelini düz veya dalgalı saçlarınızda kolaylıkla tercih edebilirsiniz. Hemen hemen her kadına yakışan perçem saç modeli biz kadınlara daha şirin ve sevimli bir hava katmaktadır. Doğal bir görünümü olan perçemler erkeklerinde beğendiği bir saç modeli olmakla birlikte 2022 yılında sıklıkla tercih edilecek bir saç modeli olacaktır. Ayrıca perçem saç modeli her saç rengine yakışan bir modeldir.

Popüler olacak bir diğer saç modeli ise Pixie saç modelidir. Bu saç modeli de kısa saç modelleri arasında yer alırken kullanan kadına erkeksi bir hava katmaktadır. Pixie saç modeli cesur kadınların tercih etmiş olduğu bir model. Aynı zamanda Pixie saç modeli her saç rengine hoş dururken her kadına yakışmayabilir. Bu nedenle yüz şekli olarak Pixie saç modeline uygun olmalısınız. Pixie saçlar ise en çok oval ve yuvarlak yüz şekillerinde hoş durmaktadır.

Şimdi ise 2022 yılında trend olacak saç modellerini görsellerle birlikte inceleyelim.

Başlıklar

Omuzda Saç Modelleri

2022 yılının yeni trend saç modellerinden biri de omuzda modelleri. Kadınlar için gerek gün içerisinde daha rahat olması, hem de şık durması nedeni ile tercih ediliyor. Kısa saçların bakımının daha kolay olması ve saçların daha sağlıklı olması da şüphesiz ki kadınların tercih etmesini sağlıyor.

Omuz Saç Modelleri

Omuzda saç modelleri 2022 yılında özellikle genç bayanlar başta olmak üzere çok tercih edilecek. Günlük hayatta, iş hayatında ve özel günlerde şık modeller yapabilmek adına tercih ediliyor. Sizde tüm omuzda saç modellerine konumuzdan ulaşabilirsiniz.

[haber id=”42624″]

Uzun Yüzlü Kadınlar İçin Saç Modelleri

Saç kesimlerinde model son derece önemlidir. Kadınların yüz şekillerindeki kusurları kapatmak ve güzellikleri ön plana çıkarmak için doğru saç kesimi yapılmalıdır. Doğru saç kesimi ise yüz şeklinin belirlenmesi ile ortaya çıkar. Kısa yüzlü kadınlarda saç kesimleri yüzü daha uzun gösterecek şekilde yapılmalıdır. Uzun saşlar, uzun katlar ve düz kesinler kısa yüzleri daha uzun göstermeye yaramaktadır.

Uzun Yüzlü Kadınlar İçin Saç Modelleri

Kısa yüzlü kadınlar için uzun katlar kullanılırken, uzun yüzlü kadınlar için saç modelleri daha kısa yüzlü göstermelidir. Bunun en büyük hilesi ise kısa kesilmiş saçlardır. Örneğin küt kesimler ya da hemen omuzda biten modeller uzun yüzlü kadınları kısa yüzlü gösterecektir.

[haber id=”50058″]

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Tüm Hakları Saklıdır.

crazy games io games madecassol krem ne işe yarar